Streeklunch

Een Streeklunch, een Brabantse koffietafel… Hoe u het ook noemt, onze streek staat voor gezelligheid en Brabants genieten! De kok van Streekkoken bereidt de lunch ter plaatse, uiteraard met verse producten uit de streek.

Proef de Brabantse gezelligheid!

De Streeklunch wordt samen met u samengesteld.  Zo eenvoudig of culinair als u wenst!

Enkele gerechten voor een Streeklunch

  • Diverse soorten ovenvers brood van bakkerij van de Westen; boerenmik, wittemik, krentenmik en eierkoeken
  • Diverse soorten beleg; verschillende soorten Boerenkaas van kaasboerderij ’t Bosch, vleeswaren van slagerij Havermans (rosbief, gekookte ham, rauwe ham), carpaccio van zult
  • Verse salade
  • Gekookte scharreleitjes
  • Ambachtelijk gemaakte zoetigheden zoals jam en appelstroop
  • Boerenroomboter
  • Koffie, thee, jus d’orange en (karne)melk

Daarnaast kunt u uw Streeklunch uitbreiden met (warme) gerechten zoals:

  • Verse soep; runderbouillon met groenten uit de streek, gebonden tomatensoep van Plukmadese tomaten  of  soep van het seizoen
  • Gebakken omelet, met of zonder groenten uit de streek
  • Pasteitje met een ragout van vlees en paddenstoelen
  • Beenham, ter plaatse bereid
  • Huisgemaakte kroketten of bitterballen  van rundvlees van de ‘Belgische blauwe’
  • Heerlijk warm Brabants worstenbrood
  • Vers fruit

Wij maken graag een offerte op maat voor uw Streeklunch.